darkness24 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Zamówiłem ostatnio magazynek firmy dboyi/boyi no i oczywiscie ze jest to mid-cap to go nasmarowałem, ale gdy wsadzam do niego kulki to nie podaje ich, jakby w środku się coś zacinało. Pierwsze 2 kulki wylecą jak sie zwolni ten przycisk co blokuje i magazynek do dołu sie odwróci, a reszta nic. Jak walnie sie w magazynek to sie odblokowuje i znowu 2-4 kulki wylecą i znowu sie zcina. O co chodzi ? Wina kulek ? Nie wiem jakiej firmy są kulki ale w 80% to P&J Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Zmień kulki, np. na G&G. P&J się zacinały we wszystkich midach, jakie w życiu widziałem. Quote Link to post Share on other sites
darkness24 Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 byłem u kumpla i wsadziłem Guardery i żadnej zacinki, tak samo z P&J więc ja mam jakieś niewiadomo jakie kulki . Quote Link to post Share on other sites
darkness24 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 kupiłem ładownice i kulki p&J i śmiga jak ta lala . temat można zamknąć Quote Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) byłem u kumpla i wsadziłem Guardery i żadnej zacinki, tak samo z P&J więc ja mam jakieś niewiadomo jakie kulki . Po prostu gorszą partię Ci się trafiło. Swoją drogą do takich partii nie powinno dochodzić no ale to jest chińczyk. Chińczyki to loteria, zależy czy to robił głodny czy najedzony chińczyk. P.S Także przyłączam się do autora tematu i proponuję ZAMKNĄĆ temat. Pozdrawiam Edited January 11, 2010 by Patryklen12 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts