cubix Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 tą VSR faktycznie odradzam bo zdaje się że nawet wiem co to za "egzemplarz" był już u paru gości i tak chodzi z rąk do rąk a skopany jest doszczętnie... Co do S9 (którą miałem, żeby nie było ze się wypowiadam a shit wiem) to może i tam moc jakaś i zasięg jest ale CO Z TEGO? jeśli lufa jest taka, jak juz ktoś to ładnie określił w innym topicu "że można by drugą kulkę przepchnąć". średnica tragiczna i powiem szczerze miałem problem z trafieniem w baniak 5l na 20m (!!). Nie wiem może miałem wybrakowany egzemplarz ale złożony był poprawnie lufa dociśnięta no i miał stockowo HopUp (nie wiem czy jeszcze są takie bez). Także to również odradzam szczerze... Jeśli chcesz być skutecznym snajperem to musisz wydać trochę kasy, inaczej będziesz mógl się zmierzyć z krótkimi sprężynkami bo z elektrykami nie ma szans. Zresztą co by był za sens jakby goście wydawali po 1500zł za AEGi a ty byś nawet 800zł nie dał i miał lepszy zasięg i celność od nich? ... mówcie sobie że każdy chwali swoje ale ja miałem porównanie i najlepiej zbierać na VSR (nową ze sklepu!) i to jest świetny start, a może coś więcej bo to nawet baza na świetny karabinek snajperki. Link to post Share on other sites
mantiz Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 na Sauerze 90 jest 'szyna', a wlasciwie dwie wypustki, ktore bez problemu przyjmuja celowniki na montazach 11mm. czyli nie trzeba montazu zmieniac :D Co do S9 (którą miałem, żeby nie było ze się wypowiadam a shit wiem) to może i tam moc jakaś i zasięg jest ale CO Z TEGO? jeśli lufa jest taka, jak juz ktoś to ładnie określił w innym topicu "że można by drugą kulkę przepchnąć". średnica tragiczna i powiem szczerze miałem problem z trafieniem w baniak 5l na 20m (!!). nic dziwnego. za taka kase to mozna rasowego kota poglaskac a nie dobra snajperke qpic :wink: Link to post Share on other sites
zahn Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 korzystajac z sauera 90 daje sie sprzatnac poltoralitrowa butelke po mineralce na 20m. na 30m juz sie nie da :] Link to post Share on other sites
Grucha_pl Posted August 28, 2004 Author Report Share Posted August 28, 2004 To moze kto ma ta bron niech sie zglosi na priv.. Link to post Share on other sites
borismg Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 Przepraszam że tak późno ale nie mogłem wcześniej. Co do sprężyny to kosztowała mnie 50zl, kupiona w firearms więc wydaje mi sie że koszt nie jest za duży a osiągi znaczne. Co do HU to jest ale...hmmm jest to kawalek gumki PORAŻKA!! kożystajac z WMASG zrobilm HU regulowany <sruba>i jest to znaczne ulatwienie. W wersja stockowa S9 nie jest najmocniejsza a w moim wypadku po poł roku HU<fabryczny> sie wytarł. Całkowity koszt "ubgradu" wyniósł 70zl -> zasieg wiekszy 2 razy Link to post Share on other sites
Grucha_pl Posted August 30, 2004 Author Report Share Posted August 30, 2004 No to nie mam co sie zastanawiac.. 2x wiekszy zasieg ze stockowego 20-25m (chociaz w opisach jest 40) ... mi wystarczy 40m zasiegu w zupelnosci..lubie lezec w poblizu np na dachu jakiegos budynku w nieduzej odleglosci a silna snajperka z takiej odleglosci moglbym skrzywdzic kogos a ja mam ochote sie bawic i strzelac.. BEZPIECZNIE Link to post Share on other sites
Recommended Posts