Rocky Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Hej, jak każdy użytkownik AK-47S Cymy, stanąłem w końcu na rozdrożu: kupić następną kolbę czy inną replikę? Znalazłem takie cuś: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3605. Czy można dać to do kałacha Cymy? Czy będą jakieś luzy albo czy nie będzie pasować? Jeśli już ktoś tak zrobił niech da znać. Chciałby znów cieszyć się seryjkami z mojego guna. Z góry dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) Kupując to body musiałbyś wymienić: - chwyt pistoletowy - chwyt przedni - osłonę rury gazowej - dekiel Nie wiem czy o czymś nie zapomniałem, ale już lepiej poszukaj gdzieś w komisie zarżniętą replikę (grunt żeby z zewnątrz była dobra) boya albo cymy i przełóż tylko swój GB, komorę, lufę i resztę bebechów. EDYTA. Kolby nie ma sensu wymieniać, bo za jakiś czas znowu będziesz w tej samej sytuacji. Edited January 8, 2010 by Antek6 Quote Link to post Share on other sites
mivak Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Kolejna połamana kolba? Miałem kiedys ten sam problem. Rozwiązałem go kupując na works11 oryginał i dalem do warsztatu ślusarskiego by przefrezowac ucho. Wygląd i działanie zaje... Quote Link to post Share on other sites
Rocky Posted January 9, 2010 Author Report Share Posted January 9, 2010 (edited) Zacząłem nawet robić już kolbę ala LR300 ale pomysł nie wiem czy jest dobry bo nie mam gdzie zamocować mechanizmu podtrzymującego. Nie wiem, jeszcze pokombinuje. Edited January 9, 2010 by Rocky Quote Link to post Share on other sites
Rocky Posted January 9, 2010 Author Report Share Posted January 9, 2010 Przed chwilą wymyśliłem coś innego: a może by tak dać body do AK tylko że z zaczepem na kolbę drewnianą (no wiecie tę normalną) i ją dokupić? Quote Link to post Share on other sites
Rocky Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 Jest git. Dzięki uprzejmości użytkownika booboo1979 mam części zapasowe do mechanizmu kolby. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts