Roben Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Chciałbym przedstawić propozycję scenariusza na sobotę 23.01 o godz.10.00 na DL-u. NAZWA:PORWANY PRZEZ TALIBÓW DRUŻYNY:A-BRONI PORWANEGO W BUDYNKU(DL)(OD 5 DO10 GRACZY) B-PRÓBÓJE ODBIĆ ZAKŁADNIKA(OD 7 DO 12 GRACZY) AKCJA:GRUPA "A" MUSI OBRONIĆ ZAKŁADNIKA W DL-u W JEDNĄ GODZINĘ. JEŚLI UDA IM SIĘ WYGRYWAJĄ.GRUPA "B"MUSI W CIĄGU 1 GODZ. ODBIĆ ZAKŁADNIKA I ZAPROWADZIĆ GO DO MIEJSCA LĄDOWANIA ŚMIGŁOWCA (ELEKTROWNIA) TAM MUSZĄ OBRONIĆ ZAKŁADNIKA PRZEZ 5 MIN.KAŻDY Z OBYDWÓCH DRUŻYN MA PO 4 RESPAWNY.RESPAWN DRUŻYNY "A" ZNAJDUJE SIĘ PRZY NAJBLIŻSZYM KIBELKU KOŁO DL-a ,A RESPAWN GRUPY "B" PRZY PIERWSZYM CHANGRO-BUNKRZE PO PRAWEJ STRONIE OD GŁÓWNEGO WEJŚCIA OD DL-a. Link to post Share on other sites
eliasz Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ja nie chcę się czepiać ani nic... Ale ten dział jest o troszku większych imprezach niż na 20 graczy. Ponadto ten "scenariusz" trudno nawet nazwać imprezą, gdyż to jest zabawy na 1,5 godzinki maks (prawdopodobnie szło by się uwinąć w niecałą godzinę). Także z czym do ludzi? :wink: PS> No chyba, że jest to podpucha jakaś a ja się nie znam :D Link to post Share on other sites
AndrzejNowak Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) pewnie prowokacja Edited January 21, 2010 by AndrzejNowak Link to post Share on other sites
Roben Posted January 21, 2010 Author Report Share Posted January 21, 2010 ten scenariusz jezzeli chodzi o osoby to mozna robudowa praktycznie do takiej liczby jakas ie zmiesci w DL'u czyli pewnie jakoes 100-200 osob jaby sie uprzec, a jezeli chodzi o czas to jak widac jest ograniczony na odbicie zakladnika do 1 godziny wiec nauczcie sie czytac. Link to post Share on other sites
Recommended Posts