jumpstyler Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Witam! Dziś robiłem test celności z CM.028 i pod koniec batka zaczęła padać, ale jeszcze sprężynę naciągała. Potem się, zaciął spust na semi, na auto normalnie chodził. Przyszedłem do domu, replika poleżała i normalnie chodzi. Czym to mogło być spowodowane? Quote Link to post Share on other sites
Przemekwg Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Jak to się zaciął? Strzelał cały czas? czy został na w ciśniętej pozycji? Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 (edited) Spust nie chciał się dać nacisnąć. Tak jakby na blokadzie spustu był, ale był na pojedynczym. Juz normalnie strzela ale chcę wiedzieć co było nie tak. Edited January 26, 2010 by jumpstyler Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 selektor sie blokuje, wina jest kiepskie ustawienie selektora i skręcenie i kiepska bateria. oraz kable. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 No właśnie z AEGami tak czasami jest, że spust na semi się blokuje, albo nie reaguje po wciśnięciu. U mnie nawet w instrukcji to było napisane. Polecam przełączyć na auto, oddać kilka strzałów i można strzelać na auto. Czasami trzeba czynność powtórzyć dwa, trzy razy. Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Piter dzięki ;) No to już wiem o co chodzi :) Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Przy lepszych bateriach i ogólnie lepszej elektryce przypadłość ta staje się marginalna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts