miloshenko Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Mam pytanie, czy da sie w jakikolwiek sposob bez uszkodzenia repliki wyminenic w niej sprezyne hop up, itp. Prosilbym o jakies rady co dokladnie, gdyz nie mam doswidczenia w tego typu tuningu. Jest to kalach z allegro uzywany dlatego chcialbym po prostu troche zwiekszyc zasieg, moc, itp. Mam pytanie, czy da sie w jakikolwiek sposob bez uszkodzenia repliki wyminenic w niej sprezyne hop up, itp. Prosilbym o jakies rady co dokladnie, gdyz nie mam doswidczenia w tego typu tuningu. Jest to kalach z allegro uzywany dlatego chcialbym po prostu troche zwiekszyc zasieg, moc, itp. Jest to sprezyna. Quote Link to post Share on other sites
Wolfu Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Kolego, niema najmniejszego sensu tunningować czegoś takiego. Pieniądze które chcesz przeznaczyć na sprężynę i hop-up zostaw, dozbieraj troche i kup kałacha cymy, to Najlepsze co możesz zrobić. Wymiana sprężyny w twojej replice może się dla niej źle skończyć :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts