Tony Halik Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Halik - musisz pamiętać o dwóch rzeczach - regulamin to jedno, inwencja twórcza żołnierza to drugie. Oczywiście zdaję sobie z tego sprawę, dlatego właśnie pytam jak na to wszystko należy patrzeć pod względem regulaminu: to, że żołnierze noszą czasami najróżniejsze dziwactwa - niekoniecznie lepsze od sprzętu z przydziału - to zdążyłem zauważyć :-F Pytam też dlatego, że posiadam dość nietypowy sprzęt i w przypadku, gdybym chciał skierować się w stronę stylizacji i uśmiechnąć się do jakiejś typowo brytolskiej grupy, nie wiązałoby się to z koniecznością przezbrajania (to dla mnie dość istotna sprawa, gdyż doszedłem do takiego momentu, że jakiekolwiek zmiany nie są chętnie przyjmowane przez przyzwyczajenia, osobiste preferencje i portfel ;-) ) Quote Link to post Share on other sites
mer Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Halik - w takim razie pochwał się co tam masz lub co chciałbyś nosić, wtedy ci podpowiemy. Przykładowo widzislam już żołnierzy w kurtkach 'goretex' w kamuflazu aus oraz zabojadow (i nie byli to SF). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts