patrykus67 Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Witam! Postanowiłem trochę z kumplami polatać po lesie wszystko szło gładko dopóki replika zaczęła odmawiać współpracy. Mianowicie w ogóle nie reaguje na spust czy to w semi czy w full auto nic się nie dzieje. Nie słychać żadnego działania repliki. Bateria była naładowana na max a tu karabin nagle przestaje strzelać ... jeśli ma to jakieś znaczenie to na dworze było 5 stopni. Sytuacja wyglądała tak że nacisnąłem spust tak do połowy i już było słuchać dźwięki z gearboxa i "rozmyśliłem" się po kilku sekundach oddałem strzał normalnie i od tego czasu nic się nie dzieje. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 (edited) Sprawdź kable na silniku i bezpiecznik, może ci się spalił. Edited February 18, 2010 by Wolfran Quote Link to post Share on other sites
patrykus67 Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 Sprawdź kable na silniku i bezpiecznik, może ci się spalił. Dzięki za podpowiedź ;-) Jutro spróbuję to zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Spoko, polecam się na przyszłość. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts