marek_maro Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Witam, mam nie mały problem otóż kupiłem pistolet dla syna i on zaciekawił się nie tylko strzelaniem ale też co jest w środku. I tu źródło mojego problemu jest takie że, doszedłem do dwóch ostatnich elementów nie wiem gdzie one maja być. Po złożeniu bez tych elementów nie działa selektor ognia. Dwie części widać na zdjęciu dodam że to MP5 CYMY CM.023 Proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Skoro nie działa selektor to prawdopodobnie będzie to płytka selektora. Od wewnętrznej strony selektora będzie taki krążek z wypustką, który ma za zadanie poruszać płytką selektora. Płytka selektora będzie przesuwała odpowiednie elementy na GB. Musisz pokombinować. Dawno nie grzebałem w cm.023 więc nie pamiętam jak to wszystko tam siedzi. Quote Link to post Share on other sites
marek_maro Posted February 19, 2010 Author Report Share Posted February 19, 2010 Pasuje duży plastik do selektora, ale nadal nie wiem do czego mały ten plastik z blaszkami :( Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Plastik wygląda mi na część z zespołu spustu... blaszka możliwe że też (za miast sprężynki - prawdopodobnie winny jest kryzys) Tak w ogóle to następnym razem postaraj się być przy rozbieraniu ;) A i temat świetnie pasuje do działu :wink: Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Blaszka, możliwe, że to zespołu spustu. Nie pamiętaj tak dokładnie konstrukcji tych tanich gb. Zobacz, czy ten plastik nie pasuje w taki sposób jak zaznaczyłem: http://img32.imageshack.us/img32/2015/beztytuupu.jpg A temat faktycznie pasuje do działu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts