bsk03 Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Witam, posiadam m24 CA. Mam w niej cylinder 300% i problem polega na tym: po oddaniu strzału strasznie ciężko jest mi naciągnąć ponownie tzn jak by nie mógł wyjść z komory hop-up, 1cm czy mniej i dalej nie idzie, dopiero po paru siłowych próbach idzie już normalnie :evil: I dzieje się tak co 3 może 2 strzał. Jakieś rady ? ;-) Quote Link to post Share on other sites
bsk03 Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 Witam, posiadam m24 CA. Mam w niej cylinder 300% i problem polega na tym: po oddaniu strzału strasznie ciężko jest mi naciągnąć ponownie tzn jak by nie mógł wyjść z komory hop-up, 1cm czy mniej i dalej nie idzie, dopiero po paru siłowych próbach idzie już normalnie :evil: I dzieje się tak co 3 może 2 strzał. Jakieś rady ? ;-) Nieaktualne :wink: Problem sam się rozwiązał :lol: Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 To może opisz dla innych, co się stało i jak się problem rozwiązał. Quote Link to post Share on other sites
bsk03 Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 (edited) Jak się naprawiło ? 8) Samo się naprawiło, poważnie. Rano się budzę i myślę że pokombinuje z tym a ty wszystko działa i żadnych problemów nie ma, a problem jaki miałem jest opisany w pierwszym poście ;-) Edited March 5, 2010 by bsk03 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts