PaD Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 czy ktoś zamawiał kombinezon z www.strojemoro.pl ? chodzi mi szczególnie o czarny(nie lux). jak ktoś ma zdjęcia kombinezonu (najlepiej na sobie) to bym prosił zeby zagadał ze mną na PW albo tu, bo chciałbym zobaczyć jak to wygląda(krój, itp). ciekawi mnie też niska cena - 110zł co o tym sądzicie? czy lepszy flight suit...? pozdro Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 Alex ma jakiś super hiper kombinezon z tej stronki- jest to już gdzieś poszukaj. z tego co widziałem na nim-nie powiem przystojnie wyglądał ;)) a i kombinezon fajnie zrobiony pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 ci co byli na janowie to widzieli - pelna granatowa customowa wersje robiana na zamowienie w strojemoro. generalnie mam kilka ich produkcji ( robionych pod siebie ) i jestem bardzo zadowolony Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts