Dziubeczek Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Witam ostatnio co nieco chwieje mi się chwyt pistoletowy tak troszkę ale ma się wrażenie ze go zaraz połamie. Czy ktoś wie gdzie go dokręcić bo jest wszystko z zewnątrz dokręcone, a nie chce na razie go rozkręcać. Daje linka do zdjęć (ze sklepu) http://www.militaria.pl/cybergun/karabinek...676.xml?cat=836 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 trzeba odkręcic stopkę silnika wyjać silnik i dokrecić śruby. (nałóż na gwinty lakier do paznokci ( do dostania w szafce siostry) nie będą się śruby wykręcać od wibracji. Quote Link to post Share on other sites
Dziubeczek Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 A jeżeli wciąż mam gwarancje na produkt? Czy można przesłać zdjęcia jak się do tego dostać lub jak to zrobić? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 odkręcajac chwyt pistoletowy nie stracisz gwarancji. plomby sa na szkielecie gb a nie na zew. Quote Link to post Share on other sites
Dziubeczek Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 k mam wielkie dzieki. CLOSED Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts