seger Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) szlag mnie trafia juz z tą firmą... padł szkielet, zdarza się, kupiony nowy ( kolega sknera wiec zamówił szkielet d-boy'ia) oczywiście kostka stykowa wymagała szlifowania bo nie chciała wejśc, powiększenia otworu mocującego gb złozony, wkłądam w body, skręcam śrubami, safe jest semi- auto, auto-auto lub blokuje sie. gb troche lata i nie chce sie oprzeć prawidłowo. pewnie trzeba piłowac body. szkielet uniemożliwia włozenie rączki przeładowania wraz z atrapą okna wyrzutnika łusek ( szkielet G&G nie ma "płetwy" u góry gb, zeszlifowałem troche ale juz nie chce sie meczyć. co moze byc przyczyną złego działania selektora ? nieorygionalny szkielet ? ( nie znalałzem w polsce w sklepie szkieletu G&G albo źle szukam) ratujcie albo powiedzcie czy mam udusic kolegę za kilka nocy zarwanych nad repliką, litry wypitego piwa, kartony papierosów wypalonych i nerwy sąsiadów ( 4 rano a tu jakis wariat sie tłucze repliką w domu :) ) http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1972 replika ( specshop napisał ze ma 6mm łozyska a ma 7mm Edited March 7, 2010 by seger Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 19, 2010 Author Report Share Posted March 19, 2010 dobra, zrobione, temat do kosza ;) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 3, 2010 Author Report Share Posted April 3, 2010 no i kupa... szkielet padł po 100 kulkach... założyłem nowy jg 3 gen. wypodkładkowany super hiper jest semi, jest auto wkłądam maga kulki wchodzą w kanalik komory ale dysza nie chce ich pobrac :-F why ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts