Lelek Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Witam Mam mały problem w M4 RIS[P&J],maniowicie gdy odciagam raczkę przeładowania ta osłonka co kryje Hop-Up i cylinder nie odsuwa sie do końca i musze swoimi paluszkami reszte blaszki odsunąc żeby wyregulować HU.A i klapka tez sie samoistnie otwiera,wiem że to dodaje realizmu no ale chciałbym to naprawiać z waszą pomocą. :lol: Jutro/dziś postaram wrzucić fotki. :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Pucu Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Mam to samo w SR 25 P&J. Wada raczej fabryczna ale jeśli ktoś wie jak to usunąć to też chętnie posłucham... :wink: Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Lelek Posted March 12, 2010 Author Report Share Posted March 12, 2010 Nie mogłem edytować więc,jesli by mozna było połączyć te dwa posty byłbym wdzięczny. A tu są fotki. http://picasaweb.google.com/Layos93/M4HopU...apkaWyrzutnika# Quote Link to post Share on other sites
Przemekwg Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Może po prostu wyrzucie tą blaszkę i nie będzie problemu:D Ja tak mam i nie narzekam.... Quote Link to post Share on other sites
Lelek Posted March 13, 2010 Author Report Share Posted March 13, 2010 Tez o tym myślałem,no ale z ta klapka mam jeszcze problem,ze sie samoistnie otwiera;/Nie będę biegał z otwartym HU,bo bym musiał po każdej strzelance rozkręcac i czyścić. Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Może zatrzask klapki zie wyjechał. Kup nowy to bedzie zatrzaskiwał ;-) http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5902 Quote Link to post Share on other sites
snik Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ten zatrzask po jakimś czasie i tak się ułamie (przy jakimś mocniejszym wstrząsie) więc nie wiem czy jest sens to kupować. Ostatnio widziałem ciekawy patent w emce CA, gdzie zamiast zatrzasku jest płaski magnes, dzięki któremu klapka jest cały czas zamknięta, a jeżeli chcemy wyregulować hopka to można ją palcami otworzyć. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Nie będę biegał z otwartym HU,bo bym musiał po każdej strzelance rozkręcac i czyścić. Ja tak mam, czyścić nic nie muszę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts