1911 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Od niedawna jestem posiadaczem M14 G&P, posiadam 4 midy na 160BB G&P i żaden nie chce podawać kulek(około 30) leci na auto a potem podaje jedną co kilka strzałów, a ostatnich 40-60bb potrafi w ogóle nie podać. Przymierzam się do kupna Low-capów KA 70BB. Czy ktoś ich kiedyś używał czy były w nich problemy serii nie podawania kulek? Jeśli tak to jakie magi(byle nie hicapy) proponujecie? Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Miałem metalowe lowy KA i jedyny problem jaki wystąpił, to to iż musiałem je podpiłować aby dobrze trzymały się w gnieździe m14 TM. Z podawaniem nie miałem problemów, przynajmniej na 0,23 Excel. Quote Link to post Share on other sites
5pirit Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Mam to samo u siebie, tzn na midach G&P podaje kulki ale nie wychodzi to zbyt ciekawie w porównaniu np. do magów TM. Czy ma ktoś jakiś patent na te magi? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts