chmiello19 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Witam! Szukałem na forum ale się nie doszukałem. Szukam magazynka low-cap do ak47 (cyma 048), które mają metalową bruzdę z przodu magazynka wchodzącą w gniazdo korpusu repliki. Zastanawiam się czy ten mag http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=388 ma właśnie metalowa bruzdę. Napisałem "bruzda" bo nie wiem jak ten element się nazywa. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 P&J'owskie lowy też mają metalowy. A te z linku raczej też. Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Cymoskie mają plastikowy. Też wpadłeś na szatański pomysł robienia pompek na kałachu? :roll: Quote Link to post Share on other sites
chmiello19 Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 (edited) Nie, wpadłem na szatański pomysł szybkiego wymieniania magów i używania repliki na treningach tak jak ostrej i niestety zaczepy nie wytrzymały. Fakt P&J maja metal ale są niedostępne. Według spec shop te classic army magi maja metalowe zaczepy z przodu i plastik z tyłu. Mimo to dzięki za info:D Edited March 22, 2010 by chmiello19 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts