Hunter91 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 witam :lol: wiem,że to może nie jest odpowiednie miejsce na taki temat ale wydawało mi się najodpowiedniejsze ze wszystkich 8-) mam parę pytań odnośnie repliki http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...3_p_j-1406.html która jak widać jest do zakupienia u Krakmanów :lol: moje pytania są następujące : 1) kto posiada ową replikę? 2) jeśli ktoś ją ma to jak sprawuje się w polu bitwy i czy jest warta ceny na tym właśnie sklepie? 3) często się psuje? ewentualnie jeszcze co zmieniliście w niej żeby ładnie śmigała :wink: i czy osiągi po tuningu były satysfakcjonujące ? Z góry dziękuję Wink a także WESOŁYCH ŚWIĄT I WESOŁEGO JAJKA !!! :lol: P.S przepraszam za powielanie tematu Quote Link to post Share on other sites
Hunter91 Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 jednak chyba sobie kupię m4a1 a z tego co widziałem na jej temat jest dużo postów także temat uważam za zamknięty 8) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts