zabolek17 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Prosiłbym żeby ktoś podał mi linki do czesci ktore trzeba dokupić do modelu AK Beta Specnaz od Cymy tak żeby zamontować górną szynę RIS zeby mozna bylo zalozyc kolimator. Po prostu nie bardzo wiem jak ta szyne zalozyc i jakie czesci (razem z szyna) trzeba dokupic, kolimator mam, tylko po prostu reszte razem z montażem nie wiem jak zalatwic. Linki najlepiej do Gunfire, Taiwanguna albo Zbrojowni bym prosił. Z góry dziekuje. Quote Link to post Share on other sites
Ziemniak Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 (edited) kup szynę ( zwykłą najzwyklejszą) dokładnie wymierz i przykręć. Jak dobrze wymierzysz wszystko będzie gites. Mój znajomy tak ma i wszystko jest ok. Edited April 2, 2010 by Ziemniak Quote Link to post Share on other sites
zabolek17 Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 kup szynę ( zwykłą najzwyklejszą) dokładnie wymierz i przykręć. Jak dobrze wymierzysz wszystko będzie gites. Mój znajomy tak ma i wszystko jest ok. tak też zrobiłem :) miałem jakąś szynę od Desert Eagle'a (wiatrówka) przerobiłem ją troszke i pasuje :) Dzieki wielkie. Topic Closed :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts