bonzik Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Witam, chciałbym troche podrasowac swojego ak, kupiłem uzywke i jest juz lekko wystrzelany. Chcialbym zeby sie ktos zajal konserwacja i lekkim tuningiem bo kompletnie sie na tym nie znam. Jaki sklep byscie polecili ktory zajmuje sie tuningiem. Codzi mi głownie o padniesienie paru fps'ow Edited April 4, 2010 by bonzik Quote Link to post Share on other sites
pasangier Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Wiem że specshop montuje do CYM itp. gumki hop up precki tylko wiadomo najpierw musisz kupic sam te części ;-) lub jak wolisz to zrobią Ci do danej ilości fps : http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_291_357 A jeśli 1-szy właściciel kupował tego ak u krakmanów i dał Ci dowód zakupu tej broni to oni Ci za free zamontują. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Jaki sklep byscie polecili ktory zajmuje sie tuningiem. Serwisy to zło Polecam kogoś z Gildii Serwisantów Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Jak podrasować to chyba na zbrojowni albo specshopie :D swoją też zamierzam podkręcić . i bd wysyłał do jednego z tych sklepów no jeszcze ewentualnie do krakmanów . Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Eh... :bialaflaga: help... _____________________ #3 | Napisano 04 kwiecień 2010 - 21:00 (...) #4 | Napisano 26 grudzień 2010 - 14:12 :sciana: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts