SarKter Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Zauważyłem ostatnio, że jeden z magazynków ciężko wchodzi na swoje miejsce, trzeba go na siłę wciskać, czasem blokuje sie i nawet wciśnięcie zwalniacza nie pomaga, trzeba go wyjąć ciągnąc za dolną część. Drugi mag działa dobrze. Czyżby ten pierwszy był wadliwy? Co można z tym zrobić? Edited April 8, 2010 by SarKter Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Cześć, miałem to samo w moim Colcie, to była wersja z jednym magiem więc nie mam porównania, pamiętam tylko, że od czasu do czasu się pojawiał ten problem, później zanikał, nie wpływa to jednak w żadnym stopniu na strzelanie więc nie przejmowałem się tym. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Chcesz nowy? ;) Quote Link to post Share on other sites
SarKter Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 Nie, nowego nie chcę:P Mam dwa, także to nie jest jakiś wielki problem, no ale denerwuje czasami, gdy trzeba maga szybko zmienić. Quote Link to post Share on other sites
BoBeR40 Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Miałem taki sam problem w tej replice. Pomógł papier ścierny i pilnik teraz magazynek wchodzi i wychodzi bez problemu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest konrad2271 Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Magazynek wchodzi na styk, więc zapewne wysunął ci się jakiś pin. Nawet jak jest to 1mm wysunięcie to blokuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts