crchool Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Witam, mam problem z moim karabinem. Ostatnimiczasy po ok. 2 tygodniowej przerwie w strzelaniu postanowiłem trochę się nim pobawić. Zaciął się i w ogóle nie strzelał tzn. dźwięk był , jakby aku był rozładowany , lecz ladowany był w przeddzień.Pozyczyłem aku od kolegi i zaczął strzelać , lecz potem nie strzelał ani ze starego ani z aku kolegi. W czym moze byc problem? Aha i ten 1 aku przeladowalem chyba bo ladowalem 12h , ale po kolejnym naladowaniu strzelal , lecz kiedy karabinem znow nie bawilem sie od tygodnia-dwoch byl ten sam problem Co moglo sie stac?? Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Styki, chyba. Quote Link to post Share on other sites
kobejn669 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 (edited) Przy stykach byłoby raczej zero reakcji. Spróbuj wyregulować wysokość silnika. Jeśli masz multimetr zmierz opór na całym obwodzie przy wciśniętym spuście nie powinien być większy niż 0,3 ohma. Edited April 30, 2010 by kobejn669 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts