Loganziom Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Witam! Otóż posiadam używaną G&G UMG.45! No replika śmiga nie powiem ale coś trzeba wymienić, bo przy semi potrafi zabrać 2 kulki do komory. Drugie to, że ze zmiany z auto na semi potrafi się bloknąć spust, więc tu chyba regulacja wchodzi w grę! Nie wiem ale kulki też nie lecą jakoś precyzyjnie [0,2g Madbull/guarder] lecą a prawie na sam koniec skręcają w prawo. Układ jest szczelny ale nie precyzyjny! Zamontowana jest precka fabryczna-no ale wiadomo co to precka fabryczna :???: Polećcie coś! http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1262 Chciałbym mieć dobrej jakości części pozwalające na precyzję ale też nie za drogie! Quote Link to post Share on other sites
Buck Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Ja w swoim UMG wymieniłem sobie lufę na precyzyjną G&G Silver plus do tego gumka HU Madbulla ta czerwona Shark bodajże i strzela nawet okej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts