Greebo Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Ktoś wybiera się ma Grenadiera? Ma być całkiem ciekawie z tego co wiem. W niedzielę o 12:00 jakas inscenizacja ma sie odbyć,a le niestety nie wiem jeszcze co. Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Ktoś wybiera się ma Grenadiera? Ma być całkiem ciekawie z tego co wiem. W niedzielę o 12:00 jakas inscenizacja ma sie odbyć,a le niestety nie wiem jeszcze co. Brzmi ciekawie, i ja na pewno będę :) Quote Link to post Share on other sites
Greebo Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 Na pewno będzie. Wiem że będzie kilka pojazdów, które zaprezentują się również w ruchu. Grupy odtwórcze w liczbie co najmniej 100 chłopa, w tym XVII wiek, napoleonka i oczywiście II wojna światowa. Będą gry historyczne w tym "Boskie igrzysko" i "Ogniem i Mieczem". Naprawdę zapowiada się sporo atrakcji. Najlepszym dowodem jest obecność telwizji. Zapowiadał sie TVN, TVP i nie tylko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts