JaiLpl Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Witam. Kupiłem komore KA i gumke Systemy. Teraz mam 2 problemy. (chodzi o m16 oczywiście) 1. Słyszałem że trzeba coś piłować w body ? Mam metalowe jak by coś.. 2. Zgubiłem dystanser. Wiem że można zrobić z izolacji i wkładu do długopisu ale bardziej odpowiadało bym mi to pierwsze. Jakiej wielkości ma być ta izolacja aby było ok ? Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 1. Słyszałem że trzeba coś piłować w body ? Mam metalowe jak by coś.. Najpierw przymierz i zobacz czy pasuje czy nie, jak nie to zobaczysz z której strony nie wchodzi. 2. Zgubiłem dystanser. Wiem że można zrobić z izolacji i wkładu do długopisu ale bardziej odpowiadało bym mi to pierwsze. Jakiej wielkości ma być ta izolacja aby było ok ? Utnik kawałek długości ~2mm. jak będzie za duży to przypiłuj\przytnij zależnie z czego będziesz robił, jak za krótki to utnij dłuższy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts