Pietia888 Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Witam. MAm mały problem otóż posiadam replike m4a1 ICS noi niewiem dlaczego gdy kulka opuszcza lufe , to przez pare metrów leci prosto a później z niewiadomo jakiej przyczyny leci w prawo , nawet przestawienie przyżądów mechanicznych nic nie pomoże( chodzi mi oto że nawet nie widzę przez przyżądy gdzie leci kulka) wcześniej miałem ak 47 cymy i nie było z tym problemu... oczywiście z zasięgiem jest ok . tylko ta kulka jakoś dziwnie leci używam kulek p&j mam założoną preclufe G&G dystanser typ H na skupienie Gumke silikonową systema energy proszę o wypisanie różnych możliwych przyczyn jakie wam się nasuną najpierw sprubuję postrzelać z innych kulek ale nierwiem czy to coś pomoże możliwe że lufa jest lekko obrucona bo da się ją obracać w różnych kierunkach i możliwe że to jest przyczyną . jeśli ktoś jest w stanie napisać gdy lufa będzie ustawiona tak, że dystanser z gumką będzie w takychpozycjach: oto link do fotki ( tylko się nie śmiuać :-F ) http://img20.imageshack.us/i/beztytuueha.png/ jeżeli można to prosiłbym o napisanie w poszczegulnych ustawieniach (gumki z dystanserem) w którym kierunku będzie lecieć kulka gdy tak udstawimy lufę ( punkt A to wiadomo że do góry ale niewiem gdy to będzie punkt B i C także możliwe że odpowiednio ustawię lufę i po kłopocie ale priszę o pomoc z góry dzięki i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Ustaw lufę prosto. Ma być tak jak na zdjęciu A. I zmień kulki, to odczujesz poprawę. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted May 20, 2010 Author Report Share Posted May 20, 2010 ok. załuszmy że nadal problem występuje po zmianie kulek na lepsze i po dobrym ustawieniu lufy, to co wtedy może być przyczyną? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts