Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam. MAm mały problem otóż posiadam replike m4a1 ICS noi niewiem dlaczego gdy kulka opuszcza lufe , to przez pare metrów leci prosto a później z niewiadomo jakiej przyczyny leci w prawo , nawet przestawienie przyżądów mechanicznych nic nie pomoże( chodzi mi oto że nawet nie widzę przez przyżądy gdzie leci kulka) wcześniej miałem ak 47 cymy i nie było z tym problemu... oczywiście z zasięgiem jest ok . tylko ta kulka jakoś dziwnie leci

używam kulek p&j mam założoną preclufe G&G

dystanser typ H na skupienie

Gumke silikonową systema energy

proszę o wypisanie różnych możliwych przyczyn jakie wam się nasuną najpierw sprubuję postrzelać z innych kulek ale nierwiem czy to coś pomoże

możliwe że lufa jest lekko obrucona bo da się ją obracać w różnych kierunkach i możliwe że to jest przyczyną . jeśli ktoś jest w stanie napisać gdy lufa będzie ustawiona tak, że dystanser z gumką będzie w takychpozycjach: oto link do fotki ( tylko się nie śmiuać :-F )

http://img20.imageshack.us/i/beztytuueha.png/

jeżeli można to prosiłbym o napisanie w poszczegulnych ustawieniach (gumki z dystanserem) w którym kierunku będzie lecieć kulka gdy tak udstawimy lufę ( punkt A to wiadomo że do góry ale niewiem gdy to będzie punkt B i C

także możliwe że odpowiednio ustawię lufę i po kłopocie ale priszę o pomoc

z góry dzięki i pozdrawiam.