-K2- Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Witam. Na ostatnim strzelaniu poleciał stock'owy tłok cymy cm.048m (połamały się zęby) gearbox v.3, sprężyna stock'owa 125 m/s. W chwili obecnej rozważam zakup trzech różnych tłoków: 1. Wzmocniony tłok [ELEMENT] 2. Wzmocniony tłok z 7 stalowymi zębami [MB] 3. Wzmocniony aluminiowy tłok z metalowymi zębami [JBU] Liczę na opinie ludzi którzy posiadają w/w elementy - lub są w stanie coś o nich powiedzieć sensownego (nie tylko na podstawie opisu sklepu)... W najbliższym czasie nie zamierzam nic robić z moją cymą. Żadnego tuningu, żadnych przeróbek. Zależy mi na solidnej naprawie - tak aby za np pół roku problem nie wrócił. Tak więc kupić Elementa - bo to w zupełności wystarczy, czy też dołożyć parę złotych i kupić MB a może nie bawić się w pierdoły i od razu wstawić JBU? Kasa generalnie nie gra roli, z tym że nie jestem zainteresowany wydawaniem pieniążków na coś drogiego jeśli z powodzeniem można kupić tańszy zamiennik który w zupełności wystarczy. Liczę na wasze opinie. Quote Link to post Share on other sites
-K2- Posted May 17, 2010 Author Report Share Posted May 17, 2010 Dzięki za podpowiedzi na gg. Do zakupu tłok nr 2 Wzmocniony tłok z 7 stalowymi zębami MB Temat do skasowania. Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 NIE KUPUJ TŁOKA MB!!! http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=86232&st=140 Poczytaj 2-3 ostatnie strony. Quote Link to post Share on other sites
Sebi_S Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Właśnie dodałem swój komentarz na temat tłoka MadBull. Quote Link to post Share on other sites
-K2- Posted May 18, 2010 Author Report Share Posted May 18, 2010 (edited) No to mi "koligen" doradził na tym gg... no chyba że ma tłok z pierwszych serii - taki który kupił ze 2 latka temu... Temat do zamknięcia - dyskusja i opinie ciekawe w temacie podanym przez Zelbera... (patrz 2 posty wyżej) Edited May 18, 2010 by K272 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts