Czesuaf Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Proszę użytkowników o szybka odpowiedź: jakie magi (mid/low capy) najlepsze do M16A2 JG III generacji? Żeby podawał wszystkie kulki bez przycinania. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 (edited) 20 krótkich reali PJa mam , podają świetnie tak samo metalowe lowy PJa choć wchodzą bardzo ciasno w gniazdo . Za to nie polecam długich reali stara z oznaczeniami HK , mocno się tną tak samo krótkie midy kingarmsa , innych nie sprawdzałem . Edited May 25, 2010 by przemek10 Quote Link to post Share on other sites
Czesuaf Posted May 25, 2010 Author Report Share Posted May 25, 2010 Low'a z PJ akurat mam, musiałem przypiłować żeby wszedł ale teraz ładnie siedzi. Z tym, że kiedy zostaje ok. 1/4 kulek w magu, są 2, 3 puste strzały, poza tym zawsze zostają ze 2 kulki na sprężynie. Quote Link to post Share on other sites
Agata Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Lowcapy Star'a. Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Mam Lowy DB o takie: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=576 Pasują super, na allegro były za 25zł bodajże nie pamiętam u kogo, jak kupisz większą iloś to się możesz dogadać o mały upust ceny ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts