Kiekos Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 (edited) Witam :wink: Moja emeczka wróciła z serwisu, po tym jak ułamał się spust na ostatniej strzelance. :evil: Został wymieniony i dzisiaj ją odebrałem. Strzelałem w serwisie i nie było problemu, bo na semi naciskałem pojedynczo. W domu jednak nacisnąłem dłużej spust na semi i poleciało ogniem ciągłym. :neutral: Coś popierdzielili w GB? Bo jeżeli chodzi o tor lotu kulki i siłę, to jest normalnie, tylko że albo jest safe, albo auto. Oczywiście da się strzelać pojedynczo, jak się postaram, ale wkurza, bo czasem strzela dwie, albo w ogolę seria leci w pizdu. Safe - Auto - Auto. Tak teraz jest. Szczerze to nie chce mi się jej drugi raz oddawać do serwisu i tu jest pytanie: Czy to oni coś popierdzielili i czy to może skutkować awarią ? :???: Pzdr Ja :-F Edited May 26, 2010 by sqo Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 cos z przerywaczem moze byc nie halo. Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 Oddałem tego shita do serwisu dzisiaj. Zobaczymy jutro co było nie tak... :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts