BoBeuSz Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Witam, dziś otrzymałem replikę SLR CA (GB v.3), którą jakiś czas temu wysłałem do serwisu jednego ze sklepów. Powodem tej wysyłki było zacinanie się repliki, tłok zostawał "napięty" i dopiero ręcznie mogłem, kręcąc zębatkami zwolnić sprężynę.Myślałem że to wina okablowania, które uległo w czasie użytkowania przetarciu. Po analizie serwisanta, doszliśmy do wniosku żeby wymienić te kable, przy okazji wymieniłem sprężynę, prowadnicę ( na łożyskowaną) komorę hop pup na KIng armsa no i silnik też tej firmy dla pewności żebym wiedzial że to nie wina silnika. Do tego otrzymałem info że moja bateria nie trzyma energii. Dlatego zamówiłem sobie nową 9,6 3800Mah myślę jak to nie podoła to chyba idę na linę... Po całej operacji dostałem info że karabinek osiąga stabilne 440 fps i jest ok. Natomiast po otrzymaniu dzisiaj repliki i oddaniu kilku, kilkunastu strzałów USTERKA powtarza się. Znowu padają dosłownie 2 strzały i blokuję się. Pomaga ręczne przekręcenie. Jestem bliski rozpaczy co to może być????? Proszę o pomoc i Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
madonion_eu Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Mieliśmy podobny przypadek na serwisie. Wtedy była to wina złego podkładkowania. Nie zaszkodzi sprawdzić stan zębatek. Napisz jaką masz sprężynę. Quote Link to post Share on other sites
BoBeuSz Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 Mieliśmy podobny przypadek na serwisie. Wtedy była to wina złego podkładkowania. Nie zaszkodzi sprawdzić stan zębatek. Napisz jaką masz sprężynę. Witam, zalozona nowa 115, a jak teraz samemu sprawdzic podkladkowanie?? ewentualnie kontakt do was,to może podesle?? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts