lukaszeq95 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Witam jako że jest to mój pierwszy post na forum chciałbym się przywitać Ale przechodząc do tematu jakiś tydzień temu kupiłem replikę G608-2 Dzisiaj podczas strzelania broń się zacięła(nie chciała przestać strzelać) po chwili stanęła. nacisnąłem spust i nic .wyjąłem baterie - była gorąca ,poczekałem aż wystygnie, wsadziłem i dalej nic tylko spust zrobił się tak jakby lżejszy , łatwiej go nacisnąć. Jeżeli wiecie co może być przyczyną to proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Zobacz bezpiecznik, czy wszystko z nim ok. O ile w tej giecie jest takowy. Quote Link to post Share on other sites
lukaszeq95 Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 Bezpiecznik sprawdziłem i jest cały Quote Link to post Share on other sites
Timonek Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Jeśli wiesz jak, sprawdź styki, jeśli nie, pomyśl nad gwarą ew. znajdź kogoś kto potrafi się tym zająć. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts