Sixzeroeight Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Witam. Chciałbym kupić parę magazynków real cap firmy ARES (http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5376) do JG 608-2. Czy te magazynki będą pasowały? i jaka jest jakość wykonania tych magazynków? Chociaż raczej kojarzę sobie firmę ARES jako porządną firmę, lecz nie miałem nigdy z ich produktami kontaktu. Quote Link to post Share on other sites
Sixzeroeight Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 PS. a jeśli nie to jakie proponujecie? Quote Link to post Share on other sites
Drzewo Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Kupiłem te magi do swojej gieci ;-) Co mogę powiedzieć ? Za 29zł są fajnie , co prawda lekkie lecz bez przesady , pasują go g36 jg , siedzą sztywno . Jeszcze nie przesmarowałem ich więc mają tendencję do zacinania się. Poza tym wszystko ok. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts