Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Obszywanie six`a

Recommended Posts

Witam...

Mam jedno lamerskie pytanko gdyż moje poszukiwania w księgarniach i necie nie przyniosły odpowiednich rezultatów:

Jak obszyć mundur six color desert który mógł być uzywany podczas operacji pustynna burza ?? Tzn. godło jednostki, flagi na ramionach czy "zdobyte" specjalności i czy naszywki powinny byc przygaszone czy normalne...

Przepraszam że się wtrącam :) ale mam jeszcze 2 pytanka:

1. a jak było z flagami ?? tylko kolorowe ? i czy muszą to być koniecznie flagi "prawa" i "lewa" w zależności na który rękaw się ją naszywa czy też mogą byc jakieś nieregulaminowe odstępstwa...

2. jaką replikę M16 A2 (zdaje mi się że DS to będzie wersja A2) moglibyscie mi polecić (niestety w grę wchodzi tylko ASG)

1. a jak było z flagami ?? tylko kolorowe ? i czy muszą to być koniecznie flagi "prawa" i "lewa" w zależności na który rękaw się ją naszywa czy też mogą byc jakieś nieregulaminowe odstępstwa...

Flaga na prawym rekawie czyli "lewa". Jesli nieregulamione to nie ma co pisac :-)

o co chodzi z tym samocytatem? ja nie chcialem

Kliklo mnie sie nie tam gdzie trzeba :-)