Barciu Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) Witam Mój poprzedni temat poleciał gdzieś w kosmos, więc zakładam nowy Problem polega na tym, że giwera strzela 2 kulkami, strzela słabo lub w ogóle, jak jej się podoba. Cały mechanizm gb jest ok, a to wszystko stało się po rozłożeniu i złożeniu repliki. Smarowałem komorę hop-up olejem silikonowym, lecz to także nic nie dało. Kiedy kulkę dopchnie się z tej strony od magazynka i zatka się ten otwór palcem wtedy kulka leci ładnie. W czym tkwi problem ? Czy komora już szmelc i do wymiany ? Pozdrawiam @edit Dysza podczas strzału powinna sie poruszać, prawda ? Bo jeśli tak to problemem jest nieruszająca się dysza, czyżby popychacz dyszy do wymiany ? Edited June 13, 2010 by Shadowfurier Quote Link to post Share on other sites
Barciu Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 Nie mogłem już edytować Problem prawdopodobnie polega na tym, że nie założyłem popychacza tam na dyszę tylko wsadziłem luźno, ale cóż - człowiek uczy się na błędach, dam znać po wszystkim Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Barciu Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 Tak jak myślałem - źle założyłem popychacz dyszy, problem rozwiązany, temat do wywalenia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts