iron52 Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Poszukuję osoby która posiada taki pojemnik i może mi potwierdzić ,że realne wymiary włożenia czegoś do środka to 83x68x34m. Czy wymiary podane w jednym ze sklepów to tylko "błąd w druku" bo wszelkie inne dostępne puszki peq 15 mają sporo mniej miejsca. Szukam puszki do której załaduję baterię o wymiarach 73mm x 33m x29mm. Najlepiej nie Peq 2. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
iron52 Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 lub czy ktoś wie do jakiej puszki zmieści mi się bateria w wymiarach 73mm x 33m x27mm Quote Link to post Share on other sites
filet84 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 witam, także jestem zainteresowany tą puszką i dziś nawet dzwoniłem do tego sklepu aby upewnić się czy to są faktyczne wymiary, potwierdzili że wszystko jest dobrze podane a więc śmiało powinna Ci wejść ta batka swoją drogą jaki pakiet chcesz tam zmieścić ? bo ja poszukuje pakietu właśnie pod tą puchę i chyba skończy się na specjalnym zamówieniu w sklepie modelarskim żeby zrobili pod wymiar Quote Link to post Share on other sites
iron52 Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 Ja zrezygnowałem z tej puchy na rzecz peq2. Jak dobrze poszukasz u wujka google to inne sklepy podają wymiary wewnętrzne i są takie same jak w pozostałych peq15. Więc aby nie kupić bubla zrezygnowałem. Podejrzewam,że chłopaki dają wymiar zewnętrzny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts