KnapoL Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Witam mam pytanie dotyczące tuningowania tych o to replik. http://gunfire.pl/product-pol-1152192691-R...4-S-System.html Ponieważ widzę o nich dobre recenzje i nawet na stronie wmasg tez był opis m4a1 tej firmy, tylko jak bym się decydował na zakup to z myślą o tuningu w przyszłości przynajmniej tak do ok 500 fps. Wiąże się to oczywiście z wymianą części. Moje pytanie polega na tym czy jak bym zastosował część części zamontowanych seryjnie a część np zamontował firmowych np. systemy, czy one w tych replikach będą współdziałać razem bez żadnych problemów. Pozdrawiam serdecznie Quote Link to post Share on other sites
kobejn669 Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) Teoretycznie będą pasować, w praktyce mogą wymagać "przystosowania"(coś podpiłować itp...) mogę Ci powiedzieć, że cały zestaw cylindra jak i tłok oraz prowadnica sprężyny CA wchodziły do 3 gen. JG bez oporów. To jest piąta więc raczej nie będzie problemów. W tej replice wystarczy zmienić sprężynę i 500fps jest spokojnie, nawet bebechy to wytrzymują(zależy też jak strzelasz) Edited June 17, 2010 by kobejn669 Quote Link to post Share on other sites
KnapoL Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 dzięki za wyjaśnienie :) jeszcze popytam dokładnie co i jak zanim kupie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts