JaWojteq Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Witam, Mam już kupionego BU do em czwórki, od dep fire. Gb rozkręcałem w nim tylko raz, ale jakoś nie zauważyłem żeby głowica tłoka, była jakoś mocowana, bardziej wyglądało mi to ,,na stałe mocowanie,, wobec tego: (full stock) - Czy istnieje taka możliwość, tj. te stałe mocowanie głowicy do tłoka. - Jeżeli głowicę się zdejmuje to jak, bo jedyne co mi na myśl przychodzi, to ta śrubka na niej. - Tłok, ani inne części nie wyglądały na zużyte, więc (w sumie) mogły by zostać, skoro dadzą radę. Pytam się o tak banalną rzecz (niestety nie dla mnie), ponieważ nie chętnie lubię rozkręcać gb, a kasy na nowe części ni ma :D Z góry dzięki za odpowiedź! Ps. jeżeli mają padać odpowiedzi poszukaj sobie na forum, lub poszukaj leniwcu w goglach, to proszę tematu nie zaśmiecać, lub usunąć, będzie to znak, że mogę zaczynać szukać :) Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Śruba mocująca jest na czole głowicy lub po wewnętrznej stronie tłoka, nie widziałem jeszcze tłoka i głowicy jako jedną całość ale może trafił Ci się unikat, na rynku kolekcjonerskim dostał byś krocie ;) Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Czyli mam odkręcać na ,,chama,, tą śrubkę w środku tłoka ?(od głowicy) Quote Link to post Share on other sites
Pucu Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Tak ;-) Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Ok, spasiba chłopaki ;) Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Założyłem tego BU, naprawdę fajnie teraz strzela + ten odgłos uderzania o metal :D. Dzięki za pomoc, pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts