Hargin Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 no ja nie wiem, jak ty mozesz sluchac takiej muzyki 6 lat i nie wiedziec jakie to sa hiphopowe spodnie to sa takie - gdzie krok sie w kostkach konczy, aby polechtac ego osoby noszacej - ze niby tyle sie miesci :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Adams Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 Sam slucham HH i uzylem tego zeby niektorym uzmyslowic niektorym mniej wiecej jak to moze wygladac wiec sie tak nie oburzaj. Pozatym nigdzie nie napislalem ze chodzi o spodnie(chodzilo o kurtke ale zapomnielem napisac) Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 to sa takie - gdzie krok sie w kostkach konczy, aby polechtac ego osoby noszacej - ze niby tyle sie miesci :twisted: No i nadal nie wiem, dlaczego one sa hip hopowe. Przeciez takie spodnie moze nosic kazdy, nawet osoba nei sluchajaca tej muzyki. Pozatym one wcale nie sa znacznikiem tego, ze ktos slucha tej muzyki... dobra, oftopic robie, soraweczka...Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 8O 8O 8O mozna nosic takie spodnie ??? chyba, jak sie nie mierzy w sklepie i bierze losowo z polki :twisted: :twisted: :twisted: offtopic faktycznie EOT Quote Link to post Share on other sites
Sony Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 Ja mam 32 lata i spodnie z krokiem między kolanami/kostkami :D ZAWSZE będą mi się kojażyć z HiPHopem i Stejtami. :D :D Wiem, że uogólniam, ale jakoś tak nie lubię HipHopu. :D :D Kamuflaż miejski ? Widziałem na bazarku spodnie i bluzy z plamami jak w M65 czy BDU ale w kolorach : Czerwień, pomarańcz, szarości i czerń - idealne do ceglanych/betonowych budynków pokrytych grafitti :D Różne niebieskości, szarości - idealne do walki w nocy na basenie (kolor wody i kafelek idealnie oddany) :D Biele, szarości, czernie - paradoksalnie fajne na zimę, niestety jakość wykonania marniutka - właściwie jedyny bazarowy kamuflaż nadający się do czegoś. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 w niedziele mielismy "SOKiste" na strzelaniu tylko zapomnieliśmy sie zapytać skąd miał bluze SOKu (może ktoś inny sie zapytał) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts