Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam. nie wiem czy był juz poruszany ten temat na forum, ale musze sie jakos dowiedzieć co jest.

A mianowicie. Mam m4 full metal składane z gearboxem od m4 a1 JG III generacji.

Lufe mam zwykła, komore G&G, gumke czrną guardera, ale przejde do sedna sprawy. A wiec gdy wkładam w pełni naładowanego maga, niezależnie czy to jest nakręcony hicap, czy mid cap, czy low cap czy real cap. Pierwsze 4-5 kulek wylatuje na odległość kilkunastu metrów z charakterystycznym pustym dzwiekiem a reszta leci juz normalnie daleko z normalnym pełnym dzwiękiem. Nie wiem czym to jest spowodowane. Wymieniłem juz komore właśnie na G&G (przedtem byłą deep fire), wkłądałem 4 gumki i na każdej to samo, strzelałem na kilkunastu magazynkach i na każdym to samo. I nie raz też jest tak ze wylatuja po dwie kulki ale żadko. A i jeszcze jak nie naładuje magów do końca tylko np w low capie zamiast 50 kulek naładuje 40 kulek to jest normalnie od razu pierwsza kulka leci normalnie. A jak juz w magu spreżyna jest naciagnięta na maxa i jest pełno kulek to właśnie dzieje sie tak jak wyzej napisałem.

Bardzo o pomoc. Bo chciałbym usunąć ta usterke. Pozdrawiam.