maly21 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Witam. nie wiem czy był juz poruszany ten temat na forum, ale musze sie jakos dowiedzieć co jest. A mianowicie. Mam m4 full metal składane z gearboxem od m4 a1 JG III generacji. Lufe mam zwykła, komore G&G, gumke czrną guardera, ale przejde do sedna sprawy. A wiec gdy wkładam w pełni naładowanego maga, niezależnie czy to jest nakręcony hicap, czy mid cap, czy low cap czy real cap. Pierwsze 4-5 kulek wylatuje na odległość kilkunastu metrów z charakterystycznym pustym dzwiekiem a reszta leci juz normalnie daleko z normalnym pełnym dzwiękiem. Nie wiem czym to jest spowodowane. Wymieniłem juz komore właśnie na G&G (przedtem byłą deep fire), wkłądałem 4 gumki i na każdej to samo, strzelałem na kilkunastu magazynkach i na każdym to samo. I nie raz też jest tak ze wylatuja po dwie kulki ale żadko. A i jeszcze jak nie naładuje magów do końca tylko np w low capie zamiast 50 kulek naładuje 40 kulek to jest normalnie od razu pierwsza kulka leci normalnie. A jak juz w magu spreżyna jest naciagnięta na maxa i jest pełno kulek to właśnie dzieje sie tak jak wyzej napisałem. Bardzo o pomoc. Bo chciałbym usunąć ta usterke. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
maly21 Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Nikt nie wie co może być nie tak??? Quote Link to post Share on other sites
kobejn669 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Ktoś już na forum opisywał podobny problem, z tego co pamiętam sprawa dotyczyła tej samej gumki. Niestety nie pamiętam co to był za temat i w jakim dziale. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts