Zajcu Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Witam mam pytanie ktoś podejmował się może naprawienia tylnego zaczepu magazynka ak ? nie mam za bardzo pomysłu czym to można dość skutecznie naprawić a magazynek 100 % sprawny i trochę szkoda żeby leżał tylko jako części zamienne dla drugiego Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Jaki mag, do jakiego ak, jakiej firmy? Bo mag do ak 47, a ak 74 to zupełnie inna bajka. Quote Link to post Share on other sites
Zajcu Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 AKM cymy cm0.48M . także magazynek chyba też cymowy -zdjecia uszkodzeń. zdjecie zdjecie2 Quote Link to post Share on other sites
Maku3225 Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Z tego co pamiętam te magi były ze stali - jeśli tak jest to możesz dospawać ten "dziubek" Quote Link to post Share on other sites
BoB3k Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 ...Tyle że ten"Dziubek" jest z tworzywa a nie metalu, spróbuj przeszlifować obie strony i skleić jakimś dobrym dwuskładnikowym klejem ;) ... Quote Link to post Share on other sites
scuro Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Podpinam się pod temat. Mam mid capa Maga. Kiedyś niewiele myśląc wcisnąłem taki cycek, koło otworu na kulki. Trzeba wyjąć cienkiego pina i można wcisnąć. Problem - nie można tego odcisnąć. Pojemność maga jest teraz mniejsza. Napisałem listy do Tiny i Przyjaciółki ale mi nie odpisali, dlatego pytam tutaj. Za wszelką pomoc będę wdzięczny. Rispekt na dzielni Szymon Quote Link to post Share on other sites
Zajcu Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 Do stali to mu dużo brakuje xD nawet w magach metalowych tylny zaczep jest plastikowy (chyba ze magi real sworda za chyba150zl sztuka :) ).problem z klejeniem jest taki ze raczej nie bedzie to za długotrwałym rozwiązaniem zwłaszcza ze tego dziubka niemam i potrzeba go zastąpić czymś Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts