PieTrzaK Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 Zapewne już wielu z Was widziałeo te coś co przypomina patterna za 94 złote, na naszym kochanym portalu allegro. A dla tych co nie widzieli -> PROOSZE Kupuje to kupa ludu, więc może ktoś by sie wypowiedział o tym czymś. I powiedzcie - zaoszczędzić te pare złotych i brać to cos, czy kupic mil-teca? Pozdrawiam, PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
soq Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 Moja sugestia jest taka zeby to kupic. W koncu nie kosztuje to majatek a sadze ze wykonanie bedzie podobne jak w kamizelkach Mil-tech'a pozdro /soq Quote Link to post Share on other sites
kapciuh Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 Ja moge sie jedynie wypowiedziec o samym sprzedawcy, kupowalem od niego komplet flecktarnowy i rekawiczki jestem zadowolony :) Ja dostalem dobry towar i nie sadze zeby te kamizelki byly kiepskie... a moze tez kiedys kupie? pozdr. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 Zakupiłem powyższą kamizelkę, ale jeszcze nie doszła, powinna być na dniach. Po przyjściu pewnie dam krótki opis. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
Iwan Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 ja w sprawie kamizeli to jest mil-tech z moich źródeł w częstocjowie wisi identyk za 165 podajże pozdro Quote Link to post Share on other sites
corvus Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 Witam! jest to moj pierwszy post na tym forum, wiec pragne sie przedstawic: mow mi corvus :) od tego sprzedawcy (jesli mowimy o uzytkowniku "army_discount") kupilem "spodnie BDU woodland". i teraz tego zaluje. nie dosc, ze kolor to wcale nie woodland to jeszcze material po miesiacu chodzenia i 2 praniach (raz byl w terenie, ale bez tyrania) jest juz dosyc zjechany a u dolu to juz wogole jest wytarty. to dla mnie duza niespodzianka, bo z takiego samego (czyzby?) materialu mam BDu fostexu i uzytkuje je juz od 10 miesiecy w podobnych warunkach no i trzymaja sie extra. ...z drugiej strony dalem za nie tylko 49pln + przesylka :) ale w sumie to kamizelki nie trzeba prac tak czesto no i to w koncu nylon. w kazdym razie ja - mimo super ceny - nie kupie tego patterna (choc o tym myslalem) pozdrawiam ps.: PAT nie zrazaj sie tym co wyzej napisalem. to wcale nie musi dotyczyc Twojej kamizelki :) Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted December 9, 2004 Author Report Share Posted December 9, 2004 Jezior (albo inny posiadacz) skrobac mi opisa co i jak, bo dalej nie wiem czy znalazłem juz sobie prezent na gwazdke :P A tak poza tym... do tych ładownic na magazynki w patternie wchodzą magi od AK ? Pozdrawiam, PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts