PieTrzaK Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 Od jakiegoś czasu na allegro są TAKIEkoszulki. Może ktoś ma takie cudo i mógłby się wypowiedzieć, czy naprawdę są takie wspaniałe? Pozdrawiam, PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 Witam, kupilem jakis czas temu takie koszulki i musze poweidziec, ze oprocz paskudnego koloru (spodziewalem sie czegos piaskowego a nie zoltobezowego) sa bardzo fajne. Na poczatku listopada bylem turystycznie w gorach i na prawde bylo mi cieplo i sucho, a majac na sobie polarek 300 i parke goretexowa wcale sie nie spocilem. Warto kupic, szczegolnie, ze teraz cena poszla w dol. Pozdr Quote Link to post Share on other sites
anonim Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 mają naszyte pagony Quote Link to post Share on other sites
RAIBEN Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Dużo napisał ale mi nie wyświetlił się żaden obrazek :| Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Bo ta aukcja jest już zakończona. Teraz ma nową : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43318844 cena jeszcze niższa 8) Quote Link to post Share on other sites
Bren Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Poszukajcie na forum www.ngt.pl była cała dyskusja na temat tej koszulki i chyba ktoś kto kupił i uzytkuje, a teraz szykuje się do napisania testu. Dla mnie wadę tej koszulki (tez ją kupiłem) stanowią podójnie załozone szwy na ramionach, jeszcze nie nosiłem, ale przypuszczam, że będzie gniotło w ramiona przy nozeniou plecaka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts