Skeeze Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 (edited) Witam! Ostatnio zabrałem się za tuningowanie mojego karabinka i wpadłem na pomysł przedłużenia go nieco i tym samym poprawienia celności. Planuję dokupić sobie nieco dłuższą lufę precyzyjną od tej stockowej oraz ukryć ją w jakimś tłumiku, żeby jakoś to wyglądało. Problem w tym, że gdzieś wyczytałem, że karabiny od JG mają jakiś dziwny "gwint" (nie wiem, jak to nazwać; chodzi o tą część, gdzie przykręca się tłumiki etc.), na który nie pasuje większość/mniejszość tłumików. Nabawiłem się niepewności związanej z tym, że po zakupie tłumika, będę mógł go wcale nie użyć. >.< Proszę posiadaczy tej repliki o wypowiedzenie się, jak to jest i podanie modeli części, jakie użyli do jej upgrade'u. Btw. Czy macie jakieś źródła, gdzie można by kupić dodatkowe szyny R.I.S., albo nową obudowę (tą, w której znajduje się bateria), taką jak ? - nieaktualne, jest na taiwangun. :uśmiech: Pozdrawiam, Skeeze Edited July 4, 2010 by Skeeze Quote Link to post Share on other sites
Skeeze Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 Niech moderacja wybaczy ten refresh, ale naprawdę potrzebuję odpowiedzi na chociaż część z tych pytań. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 wszystko jest opisane w temacie o tej replice. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts