mrugal Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) witam :uśmiech: . jestem ciekawy czy kedyś wyjdzie Mk.47 AGL :killer: na kulki, a jak wy uważacie czy będzie czy nie PS: zdjęć nie daje bo mądrzy ludzie wiedzą jak się korzysta z :wink: sorry pomyliłem forum Edited July 6, 2010 by mrugal Quote Link to post Share on other sites
Daxtar Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 W mojej wizji, ja bym to już widział jako granatnik, w ostrej wersji naboje kalibru 40mm, a w replice hmm, no właśnie... Quote Link to post Share on other sites
kornelm Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) mimo iż zły dział nie wydaje Ci się, że granaty 40mm asg nie mają takiego zasięgu żeby był sens montowania "na stałe" granatnika? chyba nie masz zamiaru z takim chodzić? a jeśli chcesz automatyczny granatnik(bez ręcznego przeładowania), to na specshopie był taki rewolwer ;) ad wyżej The Mk 47 Mod 0 or Striker 40 [1] is a 40 mm grenade machine gun czyli granatnik Edited July 6, 2010 by kornelm Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts