Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LeMpA

Użytkownik
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. Osobiście proponuje poćwiczyć CQB na folwarku a potem trochę postrzelać. Co i jak omówimy na miejscu, tak by większość zdecydowała. Ja proponuje, pracę nad zgraniem teamu - uzgodnić co i jak, by mechanizm wreście zadziałał prawidłowo i skutecznie. Potem można spróbować w praktyce jak wychodzi ( kilku w budynku i kilku czyści a potem analizować ewentualne błędy. Fps-ów dużo nie mamy, więc można spróbować. Jeśli ktoś ma inny pomysł to niech nadaje. Generalnie proponuje spotkanie na folwarku/niedziela/ 8.45 zbiórka, 9ta zaczynamy. 1. T12 Kola 2.
  2. 1. Lejto 2. Spałka 3. Master 4. Kola
  3. NICK: KOLA Lista Przedmiotów: 1. http://gunfire.pl/pr...kg-pack-BB.html - 2 2. http://gunfire.pl/pr...like-Black.html - 1 3. http://gunfire.pl/pr...ic-brazowe.html - 1 4. http://gunfire.pl/product-pol-1152195545-Szybkoladowarka-do-magazynkow.html - 1 5. http://gunfire.pl/pr...iage-green.html - 1 6 http://gunfire.pl/product-pol-1152199751-Pas-nosny-jedno-dwupunktowy.html - 1
  4. Witam. szukam akumulatora lipo, który wejdzie mi w kolbę (KWA KM4RIS) i taki, który bedzie dobrze reagował na spust( bez opóźnień ) i generalnie by dobrze wszystko kręcił. Do takowej baterii potrzebuje także nielipnej ładowarki. Mile widziane linki do produktów. Z góry dzięki!!
×
×
  • Create New...