Frank_92 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Witam Mam problem z mp001. Z początku gdy ja miałem strzelałem z kulek 0.20 g i leciały bardzo dobrze, teraz na tych kulkach osiągi są bardzo słabe i muszę niestety korzystać z 0.11g :cry: . Może mi ktoś powiedzieć co się mogło stać , bo wcześniej sprężyne posmarowałem smarem , i to może dlatego ale nie jestem pewien , próbowałem rozkręcić zamek , ale się nie udało może ktoś powiedzieć jak go rozkręcić ? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) Spróbuj z kulkami minimum 028. Lżejsze kulki będzie nosiło tak że w nic nie trafisz. PS Wyreguluj też hop up Edited July 14, 2010 by arend Quote Link to post Share on other sites
Frank_92 Posted July 14, 2010 Author Report Share Posted July 14, 2010 Strzelałem z 0.25 g G&G i było do bani. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts