Mateusz794 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Mam pytanie która replika lepiej się sprawuje i w ogólnym rozrachunku wypada lepiej? Proszę nie patrzeć na cenę! Quote Link to post Share on other sites
malacz Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 AK boyi/p&j ma lepsze osiągi i wygląd, co do awaryjności to mamy 2 w ekipie i od 8 miesięcy działają bez żadnych usterek. CM.028 jeśli nie będziesz grzebał może służyć latami, ale wyglądem nie zachwyca. Jak dla mnie plastikowy kałasz to nie to, także z czystym sercem polecam AK boyi/pj. Quote Link to post Share on other sites
adamo5 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Mam boyica co prawda nie długo ale na razie mogę mówić o nim same dobre rzeczy. Cyma ma dobre Gearboxy. Boyi w sumie tez tragicznych nie ma. Ale wygląd to już jak porównanie Dawida z Goliatem. WG. mnie boyi górą Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts