Laki Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Witam. Mam mały problem ze swoim magazynkiem od repliki(M4A1 BOYI). Po ostatniej strzelance zgubiłem śrubkę od high cap'a. Nie mam pojęcia jak mogła mi się odkręcić, co jakiś czas ją dokręcałem, ale było naprawdę mało ,,luzu", więc nie powinna wypaść. Dzień po strzelance, zachciało mi się zrobić porządek w pudełku z bronią i patrzę, magazynek nie ma śrubki. Teraz moje pytanie... To nie jest jakiś problem, że nie mam śrubki od high cap'a, bo magazynek normalnie pobiera kulki, ale tak jakby się ,,chybocze". Co powinienem zrobić, a może nie trzeba się tym przejmować? Z góry dzięki. Magazynek jest z firmy: BOYI. Dostałem go w zestawie z repliką. Oto problem - klik. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 W magazynku od "emki" nie ma to żadnego znaczenia, problem pojawia się gdy magazynek przenosi się poza repliką, ale i tak jest jeszcze drugie zabezpieczenie prócz śrubki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts