Torquel Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Mam pewien dylemat. Mianowicie zastanawiam się, która G36 w wersji zwykłej czy K jest najlepsza? CA, Ares? Ale mam też inny pomysł. Czy nie byłoby lepiej kupić samo body(Najlepsze ponoć robi CA), gotowego Gearboxa np. Systemy, komorę HU i resztę? Potem samemu poskładać to? Lub kupić inną giwerę(pasującą "wewnętrznie" do G36 i oczywiście z tych lepszych np. G&P) oraz body i tylko przełożyć bebechy i ew. kupić inną dłuższą lub krótsza lufę?? Prosiłbym o odpowiedź i oczywiście komentarz dlaczego taka opcja wg. Ciebie jest najlepsza. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Żadna. CA robi kiepskie, wręcz niemożliwie słabe G36. Ares? Drogo, ale przepięknie wykonane, zresztą jak Star. Ale ja bym poszedł inną drogą. Kupił sobie G36C/K/E z JG i stunningował. SP120, lufa MB, gumka MB i będzie sieczka. Quote Link to post Share on other sites
kornelm Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Możesz też kupić g36* od TM W tym przypadku absowe body nie przeszkadza (ostry też ma jakiś polimer) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts