Leo666 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Witam!! Szukałem, szukałem, ale nie znalazłem. Kolba i body w moim kałaszku są wymienione, wstawiłem też preclufe madbulla i gume systemy, teraz chciałbym zmienić gearbox. Teraz kluczowe pytanie: czy GB v.3 od cm040 wejdzie do skorupy cm028; Czy będą z tm jakieś problemy? Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem będzie fajna repliczka. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam, Leo Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Wejdzie. Ale przepłaciłeś na całej operacji tuning, taniej by wyszło gdybyś odrazu kupił cymę 40+. Quote Link to post Share on other sites
Leo666 Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 No nic liczy się satysfakcja, ale i tak będzie nosić lepiej niż cm.040, Gb wejdzie bez problemu? Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Tak. Jest to zwykły gb v3 ;) będzie pasował idealnie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts